tisdag 2 februari 2010

Ockult andedop

Engelbrektskyrkan i Stockholm erbjuder det ockulta andedopet under nattvardsmässan!

Du inbjuds till ett informations- och bönemöte i Citykyrkan med anledning av en aktuell företeelse – Onenessblessing-rörelsen som bl.a. fått insteg i en av Stockholms kyrkor. Onenessblessing förmedlas genom handpåläggning och ockult energiöverföring till deltagarna i mässan. Sedan den 4 november 2009 har detta pågått en vardagkväll i månaden i Engelbrektskyrkan i Stockholm.

Första budet säger ”Du ska inte ha andra gudar vid sidan om Mig”. Nya testamentet och Paulus varnar för ockultism och avgudadyrkan (Rom. 1: 23-27). Guds Ord ger inte utrymme för religionssynkretism.

Kallelse till bön!

Den 6 februari kl. 14-16 Citykyrkan, Mahognysalen, Adolf Fredriks Kyrkogata 10, Stockholm.

Medverkande är Gertrud Storsjö, Anders Robertsson, Anne Nielsen m.fl.

Information om Onenessblessing, Mayakalendern och 2012 – New-Age begrepp som nu fått insteg i kyrkan.

Arr: Citykyrkan, Aglow International, Sverige och XP Media

Välkomna!

Du kan läsa mer på länken Onenessrörelsen – falsk enhet och ockult frälsningsväg

2 kommentarer:

Anders r Pettersson sa...

General Attacken på Sverige
Låt oss också bedja att Livets Ord idag en del av den stora skökan faller. Låt oss be att förvirringen
ökar hos det okulta ledarskapet och dess överste präst Ulf Ekman.
Att människor blir räddade till himlen,att människor får möta den verklige Jesus. Att Gud sänder änglar som stänger av alla kanaler till och från detta demonfäste. Att de som har förbindelser och kontakter med livets ord blir avslöjade.

Väktaren sa...

På 10- och 20-talet förekom liknande kommentarer som Anders Pettersson ger uttryck för fast då gällde det inte Livets Ord utan Pingströrelsen! BED FÖR LANDET stöder inte sådana uppfattningar utan erkänner att samfund och kyrkor är en mänsklig konstruktion med sina fel och brister. De upphör att finnas till när Jesus kommit tillbaka eller som en broder sa: Det finns inga pingstvänner eller EFS-are i himmelen, bara syndare frälsta av nåd. Fram till dess får vi erkänna våra kristna syskon i andra kyrkor och samfund.