söndag 19 augusti 2012

Ord om en nära framtid

Här följer två tilltal som i första hand gäller USA men då ekonomin är i olag i Amerika påverkar det mer eller mindre all världens ekonomier och skapar stor oro överallt. 

Så säger Herren

”Amerika håller på att frätas upp inifrån. Dess dagar är räknade. Det finns tre delar i den finansiella kollapsen. Den första kollapsen inträffade i september 2008. Nästa del är att dollarn förlorar i värde och den händelsen står för dörren. Dollarn kommer att förlora 30 % eller mer i värde. Sedan kommer hela det finansiella systemet att krokna och Amerikas samlade förmögenhet blir förintad. Men under denna förskräckliga tid skall Jag besöka Amerika ännu en gång.

En tredje stor väckelsevåg kommer. Men dagarna av härlighet och storhet för Amerika är över. Min dom skall komma snabbt och drabba alla dem som har vänt mig ryggen.”

3 mars 2012


Friden håller på att försvinna från nationerna. Ekonomisk trygghet och stabilitet är på väg att försvinna från de rika nationerna som har plundrat fattiga nationer på pengar och resurser. Jag skall ta bort min beskyddande hand och tillåta Västs fiender att förstöra genom terror. Krig kommer till Israel, mellanöstern och till Västvärlden.

När en gång krigets röda häst (Upp 6:4) har kommit lös fortgår krig och oro under sju år till dess jag kommer åter för att upprätta mitt Rike på jorden.

Vedermödans tid är nära förestående. O du jord, jord, jord – hör Herrens Ord! Jag kallar snart hem min tjänare Billy Graham. När jag gör det är det ett profetiskt tecken att nådens tidsålder upphör strax därefter.

Vakna upp och var beredd för min uppenbarelse du avfallna kyrka – jag kommer, för min brud har gjort sig beredd. Omvänd dig och bered dig att möta din Gud, eller bli kvarlämnad för att uthärda min vrede över en ogudaktig värld, som har förhärdat sina hjärtan mot mig. O jord, jord, jord hör Herrens Ord!

16 augusti 2012
Maurice Sklar

En syn  http://gazette.kingedwardltd.com/?p=2067

3 kommentarer:

Tony Malmqvist sa...

Tack för att du delade det här. Gud välsigne dig!

Anonym sa...

Jag citerar -

Vakna upp och var beredd för min uppenbarelse du avfallna kyrka – jag kommer, för min brud har gjort sig beredd. Omvänd dig och bered dig att möta din Gud, eller bli kvarlämnad för att uthärda min vrede över en ogudaktig värld, som har förhärdat sina hjärtan mot mig. O jord, jord, jord hör Herrens Ord!”

Kommentar

Alla levande troende och alla Kristna församlingar på Jorden kommer få uppleva Vedermödan.
De försvinner inte från Jorden,
Hur Gudomliga de än må vara,
de är alla kvarlämnade.

Arne Strand.

Sten-Åke sa...

Om vi ska få uppleva vedermödan eller ej är en fråga av samma dignitet som barndop/vuxendop. Båda lägren kan motivera sin ståndpunkt.